2013. június 2., vasárnap

Szomorú, de ez van

Igen, tudjuk a hírt, Matt Smith a jubileumi részt követő karácsonyi epizód után kilép a Doctor Who sorozatból. Szomorú, de ez van... 

Egy zseniális színész és igazán fantasztikussá vált tőle a Doktor karaktere. Egyszerre lehetett rajta sírni és nevetni, tény, ami tény, rajongók ezrei fognak utána még hosszú hetekig, hónapokig, ne adj Isten! évekig sírni (ahogy ezt tették Tennant esetén)

Mivel ez már tény, így úgy gondolom nézzünk is előre ezen a szép, verőfényes, esős nyári napon! (btw feltűnt valakinek, hogy IMDb szerint David Tennant öt résszel többet tudhat magáénak a DW epizódokból, mint Matt? Ami azt jelenti, nem fogja kielőzni...vagy csak nem frissítettek) :)

Nyilván már számtalan oldalon és egyéb helyeken elindult, a "Ki legyen a 12. Doktor?" találgatás, ötletelgetés. Úgy döntöttem én sem maradok ki a buliból és beállok a sorba. Hiszen mire nem jó egy saját blog, ha nem a saját véleményed világhálóba kiáltására?! ;)

A JELÖLTEK
(abszolút random sorrendben)

Paul Bettany - Inkheart
Paul Bettanyt Doktorként pont úgy képzelem el, ahogy a Tintaszívben volt Porkéz, az öltözettel és menyétjével együtt. A haja is legyen minimum ilyen hosszú. Tény, nem a húszas éveit tapossa, de ki mondta, hogy idősen nem lehet menő lenni? (különben is, csak Matt Smith volt ilyen pofátlanul fiatal!) :)

Joe Armstrong - Robin Hood
Joe Armstrong egy igazán formabontó Doktor lenne a szakállával. (emellett persze elég megnyerő is) ;) Ki szavaz Alan A Dale-re a Robin Hoodból? Öltözetének is megfelelne a sorozatban megismert fekete szerelés.

Augustus Prew - Secret of Moonacre
Augustus Prew tökéletes választás, több szempontból is. (Hölgyek, nézzünk rá a képre!) Ráadásul már van mit felmutatnia, de koránt sem annyira felkapott, így pont a befűzhető színészek sorába tartozhatna. Itt is ugyanaz a helyzet, a Holdhercegnő filmes ruhája simán maradhatna. (jó, a szemceruzát mellőzheti)

Harry Lloyd 
Bizony, bizony, sokaknak felmerült Harry Llody neve...és meg tudom érteni. Bár már szerepelt a 10. Doktoros szériában, de kit érdekel?! (Karen Gillan is) Bár a Trónok Harcának hála kisebb hírnévre tett szert, de nem hiszem, hogy bárki emiatt ellenezné. ;)

Benjamin Stone - The Nine Lives of Chloe King

Benjamin Stone szintén kevésbé ismert és eddig nem is halmozták el szerepekkel. A The Nine Lives of Chloe King c. amerikai sorozatból ismertem meg, amiben igazából a sármján kívül nem ismertünk meg többet, mert elég hamar elkaszálták a sorozatot. De Doktorként egy igazán elegáns (Bondos) szmokingos szerelést tudnék elképzelni neki.

Charlie Cox - Stardust
Charlie Cox sem tartozik a nagyon ismert emberek körébe, mégis, ha azt mondom Csillagpor, ugye mindenkinek eszébe jut a hősszerelmes Tristan! A Csillagporos szerelése nála is simán megmaradhat, mint Doktor.

Még nyilván pár órás töprengés után eszembe jutna még néhány név, de azt hiszem ennyi elég. Különben is, akkor mi marad nektek? Bizony... Szerinted ki lesz a következő Doktor? (női nevet nem fogadok el, erősen, kézzel-lábbal ellenzek mindenféle női Doktoros elméletet)

Ui.:És hát, ki ne akarná Benedictejóistenmilyenhosszúnevedvan Cumberbatcht, de mindenki tudja rajongói szíve legmélyén, ez teljességgel lehetetlen. 
Benedict Cumberbatch - Sherlock

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése