2013. április 19., péntek

Pictures of You

Egy lehetséges jelölt kiesett, mivel nem tudtam kierőszakolni ezzel kapcsolatban túl sokat. Ez az Ízelítők témakörbe kerül.
The Vampire Diaries - Pictures of You 4x19
Enyhén SPOILERES!
The Vampire Diaries - Pictures of You
Apró benyomásaim:
  • Igazán mesébe illő végzős bált hozott össze Caroline.
  • Stefan első évados szőke herceges, hősszerelmes verziója egy momentumra (és talán a továbbiakban is lehet rá számítani) visszatért...és rájöttem, már hiányzott.
  • Silas egyre trükkösebb...igen, Jeremy visszatért, olyan módban, amelyet sokan sejtettek. Értem, hogy kellett már egy új, Klausnál is erősebb ellenfél, de a következő mi lesz, ha ettől az akármitől már Klaus is behúzza fülét-farkát?
  • Ez az Elena-Katherina keverék nem áll jól Elenának...nem és nem! Ráadásul nem mutat semmi újat.
  • A rész végén olyan érzésem volt, mintha ki akarták volna belőlem erőszakolni azt az érzést, hogy "Hú, de várom a következő részt" (pláne, hogy az igazi következő epizód az eggyel később lesz). Az utolsó öt perc nem szólt másról, csak elvarratlan szálak gyártásáról. Személyre szabottan mindenki kapott egyet! Áh!
  • Elkeseredésemben egy Klaus-Caroline jelenetet vártam. Jó, a epizód eleji valóban aranyos, de Tyler visszajött a végén, szóval... 
  • A régi jó Damon-Stefan testvérháború újra kialakulóban? Hála a jó égnek! Legalább visszahozzák azt, ami a sorozat volt.
Alapvetően nem volt ez olyan rossz rész, az átlagot azért hozta. Panaszra semmi ok, mert a 4. évad legtöbb része a vártnál sokkalta jobb lett...nos, néha becsúszik egy-két kevésbé izgalmas rész. (de akkor nem tudnánk értékelni a jót, nemdebár?

A következő rész a 4x20 The Originals lesz, ami az ugyanerre a névre hallgató, Vámpírnaplók spin-off sorozatának a bemutatkozó része lesz. Mit ne mondjak, az előzetes nem néz ki rosszul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése