2013. április 17., szerda

Tavaszi felfrissülés

Érzitek? Ugye ti is érzitek? A friss illatokat, a meleget, a lágy szellő simogatását, az arcodba vágódó dohányfüstöt...Eigen...Borzasztó, az ember nem tud úgy sétálni ezen a szép napon, hogy ne futna egy dohányos füstgomolyagjába. Nagyban szlalomoztam az embertömeg között, amikor megcsapta az orromat az a jellegzetes, fojtó szag. A szűk járdán épp a tettes mögött sétáltam és sehogy sem tudtam kikerülni. Balra építkezés, jobbra fal, balra építkezés, jobbra fal, balra fal, jobbra építkezés... Egyszóval, borzasztó! Ráadásul ezen a gyönyörű napon.

Ezen a zsenge délután úgy döntöttem, kicsit felhígítom a sok Doctor Whoról szóló bejegyzést (rettenetes cselekedet eme tett, de yep, szemtelen megteszem). Séta közben eszembe jutott, ezen a héten (vagy nemsokára) folytatódnak a szünetre ment sorozatok. Az újonnan kijöttek közül, amelyik érdemes rá, kiválasztok egyet és a Doctor Who véleményezéshez hasonlót írok róla.

A jelöltek
The Vampire Diaries -  4x19 Pictures of You
The Beauty and the Beast - 1x18 Heart of Darkness
Once Upon a Time - 2x19 Lacey
Game of Thrones - 3x03 Walk of Punishment

 Egy kis áttekintés:
Háromféle bejegyzés van/lesz az oldalon:
- rövid hír (előzetes, minispoiler stb.) =csemege
- rövid (epizód)összefoglaló (vagy olyasmi) =ízelítő
- kritikának kinéző (de nem az) írás =vélemény

 Kritikát NEM írok, nem is valószínű, hogy fogok. Ahhoz sokkal átfogóbban kellene ismerni néhány dolgot. Szakmailag sem lenne megfelelő és összeszedettségben sem tudnék egy kritikát írni. Ezért nevezem a kritikának kinéző (de nem azok) összefoglalóimat véleményeknek. Ilyenek az eddig megjelent Doctor Whos bejegyzések.
Tavaszi lelkesedéssel tehát (legalább) egyet véleményezni fogok, a többi az ízelítők süllyesztőjébe kerül.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése