2013. május 5., vasárnap

The Crimson Horror

Doctor Who 7/2 6.rész!
"The Crimson Horror! That's what they're calling it!"
The Crimson Horror - Doctor Who
 Most csak úgy igazán nagyon röviden, annyira nem sokkolt a rész, bár a Doktor feltűnésének mikéntje (amit lehetett azért sejteni) valóban rendkívüli. A kornak is van egy varázsa, pláne, ha mindenáron Sherlockos dolgokat keresünk. 
A történetről és megvalósításról a régebbi (10., 9. Doktoros) részek jutottak eszembe. (de nagyon jön az a jubileum!) Igazából nem nagyon csavaros, nem nagyon váratlan, szépen minden jött sorjában, olyan átlagos. Az a kis rózsaszín gyönyörűség feldobta a napom. Olyan aranyos, nem? (amikor a földön csúszott, már majdnem megsajnáltam)
Ami tetszett, a vak Ada rajongása a Doktor iránt, Jenny (teljes egészében), Mrs. Smith, a humor, Strax (bár ez utóbbi kettő egy kategória). :)
Ami nem tetszett, a rész vége. ÁÁÁÁ! Nem és nem. A Sarah Jane  kalandjai maradjanak, Sara Jane Smith kalandjaiban. 
Összességében picit jobbra számítottam, de azért csalódni sem kellett, mert azért no! mégiscsak 44 percnyi Doctor Who. :) 
Az eddigi legrövidebb vélemény legvégére érve nézzük is, mi vár ránk a következő héten. Neil Gaiman, Cybermanek, rohangáló és idegesítően sikítozó gyerekek és vélhetőleg rettegés! (muhaha)

Nightmare in Silver- ©BBC



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése