2013. május 10., péntek

The Walking Dead

The Vampire Diaries - 4x22 The Walking Dead
"Greetings from the dead."
The Walking Dead - Ő az oka mindennek
Igen, a cím nem hazudik, a holtak életre keltek, mindenkit elkapott a frász stbstbstb. Alapvetően nem volt rossz, de szerintem kissé féllábon áll ez az egész visszajöttek a holtak dolog. Belegondoltak a készítők, mennyien haltak már meg? Hogy fogják ezt kezelni? Mégis hol volt Anna, Vicky, Mikael...? Teljesen véletlenül pont azok bukkantak fel (tisztelet a kivételnek), akiket hiányoltunk...és azok is csetlősen-botlósan. Alaricnak nem volt egy értelmes mondata. Mármint az összes szituációban idiótán, kicsavartan jött le minden párbeszéd. (persze, laza volt meg minden, de most a világvégén ez nagyon idiótán jött ki) Valami hibádzik. Ezek ellenére jó volt látni Jeremyt, Lexit  és Alaricot, bármennyire is csak villanásnyit láttunk belőlük. Van még mit simítani ezen a szellemes dolgon. Bár a vegyes korból álló vámpírvadász brigád ütősnek néz ki, kár, hogy már csak egy rész van hátra az évadból. 
The Walking Dead
Apropó már csak egy rész. Most nagyon úgy néz ki, Elena inkább Stefan felé hajlik, de valahogy egyik részről a másikra elfeledkeznek pár problémáról. Most szinte elő sem jött a Stefan-Damon-Elena háromszög, mert mindenki a világvégét várta.  Elena dilijére persze mindenki ráért eközben,  ami mire volt jó? Semmire, már el is felejtettük Katherine-t...mm...bármennyire is korrekt volt az epizód, egyre jobban rájövök, talán mégsem annyira.
Bonnie egy idióta! Sőt még annál is buggyantabb. Szegénynek még a frappáns búcsú se jött be, a lehető legidiótább mondatot adták a szájába.  "Oh, my God. I'm dead." Ráadásul egy epizódot így lezárni! Ez nem egy idegesítő cliffhanger, ez simán egy vacak lezárás. Tény, nem a szívem csücske Bonnie, de most kezdett el érdekes lenni a karaktere..persze, hogy kinyírják. Mindennek ő az okozója, az egész mizéria az ő dilije miatt kezdődött és nem lenne elég bezárni a túlvilági kaput, áh dehogy, támasszuk fel Jeremyt. Gratulálok!
A történeten kívüli részt nézve a forgószeles, temetős, thrillerszerű sulis helyből, jelenetből lehetett volna több is, mert így épp nem lett ijesztő.
Valójában a szomorú az, ezen kívül nem történt semmi. A halott barátok beszéltek pár sort a még élő barátjukkal, boldogok voltunk, hogy együtt láthatjuk őket, mindeközben próbáltuk megsemmisíteni Silast, de ennyi. Egy nagy vigasztaló dolog azért mégis van, igazából ez csak előkészítette a következő epizódot, ami nos, az előzetes alapján nem lesz semmi. Mégiscsak  megérte feltámasztani azt a sok halottat? :O



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése